HAKKIMIZDA

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Elektronik Dergisi Mayıs ve Aralık aylarında olmak üzere yılda iki kez yayınlanmaktadır. Dergide önceden yayınlanmış, yayınlanmak üzere kabul edilmiş ve yayınlanmak için değerlendirilmekte olan yazılar kabul edilmemektedir. Yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarına aittir. Kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Yazardan düzeltme istenmesi durumunda düzeltmenin en geç 2 hafta içinde yapılması gerekmektedir. Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Dergisi’nde; Derleme, Araştırma Makalesi, Teorik ve Kuramsal Makaleler yayınlanmaktadır.

Sakarya İletişim dergisi ikili kör hakemlik sürecinin yürütüldüğü ve çalışmaların iThenticate programı aracılığı ile intihal denetimlerinin gerçekleştirildiği, kar amacı gütmeyen ve açık yayıncılık prensiplerini benimseyen uluslararası hakemli bir dergidir

Dergimizin tarandığı indeksler: